Divorce Housing

Divorce Housing

Een scheiding of relatiebreuk is al lastig genoeg. Als je huis je thuis niet meer is, dan is woonruimte het eerste waarnaar je op zoek gaat dat ondervonden we ooit aan den lijve in onze directe omgeving.

Een scheiding brengt een hoop zorgen met zich mee waarbij de zoektocht naar nieuwe huisvesting één van de grootste problemen blijkt. In Nederland is er nauwelijks een mogelijkheid om voor een relatief lage huursom een onderkomen te vinden. De woningcorporaties en gemeenten zijn gestopt met het verlenen van urgentie bij echtscheidingen en de vrije sector huur biedt door de hoge huurprijzen ook geen uitkomst. Wanneer er wel betaalbaar onderdak wordt gevonden is men gebonden aan langdurige contracten en zijn initiële investeringen vereist voor stoffering en meubilering van de woning. Dan blijft er voor velen nog maar één oplossing over, en dat is onderdak zoeken bij familie en vrienden. Dit blijkt in de praktijk bij de meeste gevallen een tijdelijke oplossing te zijn gezien de complexiteit van de situatie. Kortom: je huis is je thuis niet meer.

Daarnaast streeft Divorce Housing als organisatie het doel van beleggers en eigenaren na voor maximale bezetting van hun vastgoed. Dit kan betrekking hebben op vastgoed beleggingen, voor verkoop bestemd vastgoed en leegstandbeheer (anti-kraak) van bijvoorbeeld kantoorpanden en sloopwoningen. Kortom, wij streven naar een maximaal rendement voor beleggers en eigenaren waarbij wij het beheer van de eigendommen tot ons nemen.

Inmiddels mogen we verschillende overheden, beleggers, woningcorporaties en particuliere vastgoedeigenaren tot onze vaste klantenkring rekenen. Of je nou woonruimte zoekt of meer rendement wilt behalen uit de vastgoedportefeuille, we zijn je graag van dienst. Elke dag weer!

Adres:

Meer en Duin 24G
2163 HA Lisse

Ook locaties in Den Haag, Leiden, Oegstgeest, Alkmaar, Badhoevedorp, Hillegom en Utrecht

info@divorcehousing.nl

Share This